Eleccions municipals 2023

Junts presenta la seva llista: “Volem fer de Sabadell una ciutat capital”

Junts per Sabadell llista

Una de les línies prioritàries del programa dels juntaires és impulsar el creixement econòmic i l’impuls laboral

Junts per Sabadell ha presentat la seva llista amb la promesa de convertir Sabadell en “una ciutat capital”. Una de les línies prioritàries del programa dels juntaires és impulsar el creixement econòmic i l’impuls laboral a la nostra ciutat, buscant la inversió empresarial amb la col·laboració publicoprivada.

També l’impuls del patrimoni és un dels grans eixos, per impulsar el turisme empresarial, cultural i esportiu. La Gran Via és la pedra angular del seu projecte: pacificar l’eix central és una de les seves prioritats.

Els candidats de Junts per Sabadell

Núm. 1: Lluís Matas. Diplomat en Direcció General ESADE i un Postgrau de Màrqueting Comunicació Gastronòmica i Enològica. Emprenedor.

Núm. 2: Katia Botta. Presidenta del Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca i representant de la Confederació Catalana de la Fusta. Directora de Serveis corporatius a Serret Mobles.

Núm. 3: Quim Carné. Diplomat en Magisteri per Universitat Blanquerna de la Ramon Llull. 25 anys de mestre a l’Escola Pia de Sabadell. Regidor de Cultura i Drets Civils del 2011 al 2015.

Núm. 4: Clara Camps. Graduada en Dret per la UPF. Especialitzada en Dret Penal Econòmic. Màster de Compliance i Ciberdelinqüència. Advocada especialitzada en Compliance.

Núm. 5: Oriol Payà. Graduat en Economia (UPF) i Graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració (UPF). Membre de diverses organitzacions sabadellenques. Actualment, responsable d’operacions a una proptech.

Núm. 6: Lídia Busom. Diplomada en Ciències Empresarials i llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques. Gestió comercial i assessorament financer en el sector bancari. Membre del Consell de la República i de l’ANC.

Núm. 7: Oriol Vega. Diplomat per la Northwestern State University of Louisiana USA (NSU) amb Salut i esports. Extennista professional. Professor per la Real Federación Española de Tenis (RFET). Gestor esportiu especialitzat en turisme.

Núm. 8: Carme Videra. Mestra i gerontologia social, 35 anys al servei de les persones grans i membre del Consell Comarcal. Consultora de la Residència Sant Miquel de Viladecavalls.

Núm. 9: Toni Llorca. Batxillerat Mercantil, professor Mercantil. Director comercial de diferents empreses. Ha tingut empresa pròpia del grup Milar venda electrodomèstics.

Núm. 10: Elizabeth Cañellas. Estudis en Dret (UB). Tècnica estadística especialitzada en l’àmbit de la comunicació de la Generalitat de Catalunya. Membre del Consell per la República, sòcia d’Òmnium, entre altres entitats.

Núm. 11: Alistair Spearing. Traductor científic. Col·laborador en diverses entitats culturals i científiques, com ara l’Agrupació Astronòmica de Sabadell. Experiència en el sector públic, en el Departament d’Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat.

Núm. 12: Mercè Cantero. Diplomada en Ciències empresarials. 35 anys a la banca. Actualment, presidenta local de Junts per Sabadell i tècnica de Junts per Catalunya per la campanya de les municipals.

Núm. 13: Josep Rof. Enginyer Industrial per la UPC i MBA per ESADE. Ha estat CEO i VP global de diverses multinacionals informàtiques i CIO i CTO d’utilities globals.

Núm. 14: Maite Soler. Diplomada en Formació del professorat d’Educació General Bàsica en Humanitats per la UAB. Agrupació pedagògica Sant Nicolau de Sabadell. Professora i escriptora. Ha publicat llibres de poesia i novel·la i ha escrit diverses obres de teatre. Membre de l’Associació d’Autors i Editors en Llengua Catalana.

Núm. 15: Josep Soler. Diplomat en Productes i Serveis Bancaris per IL3 (Universitat de Barcelona). Empleat del Banc Sabadell des de fa 33 anys. Membre del Comitè Demòcrata Nacional i portaveu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona de Demòcrates de Catalunya

Núm. 16: Maria de Sales Alcon. Estudis en Direcció de Màrqueting i Vendes. Product manager en multinacional del sector hospitalari.

Núm. 17: Rubén Moreno. Politòleg, actor, monitor d’esplai i activista. Estudiant de Ciències Polítiques i Administració Pública a la UAB.

Núm. 18: Montse Gilabert. Cicle formatiu de grau superior en Administració i Gestió a Barcelona. Responsable Proveïdors dins del Departament Financer a una empresa catalana multinacional.

Núm. 19: Josep Navó. Estudis d’Empresarials i PDD de IESE. 35 anys directiu del Banc Sabadell. Membre de la Junta MMUU. Membre Consell de Cooperació i Solidaritat Aj. Sabadell – Col·laborador Aula Univ. Gent Gran i vicepresident de la UES.

Núm. 20: Olga Pons. Llicenciada en Dret. Especialitat dret tributari. Administració i gestió d’empreses. Direcció financera-fiscal. Membre de diverses organitzacions de cultura, política i esport.

Núm. 21: Miquel Aguilar. Cap de servei de Neurologia de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa (1990-2017). Neuròleg d’Àptima-HUMT i de la unitat de Neurologia i Neuropsicologia de Sabadell. Fundador, director mèdic, president i soci d’honor de la Fundació AVAN. President de la Societat Catalana de Neurologia.

Núm. 22: Dolors Parés. Batxillerat, formació musical (Conservatori de Sabadell). Gerent de Mescles Covadonga i empresària tèxtil de dues empreses (Nou Fil i Barreges Bafas, SL). Cantant de l’Orfeó de Sabadell.

Núm. 23: Pere Freixa. Gerent durant 22 anys de l’empresa pròpia, Reformes de la llar. Responsable de manteniment a Construccions Mundor Cobega SA. També ha treballat a Germans Serra i Transports Ribera, entre altres empreses.

Núm. 24: Dolors Tarragona. Estudis de Càlcul mercantil i secretariat. Col·labora a diverses entitats sabadellenques. Actualment, membre de la Junta Directiva de Sabadell Sardanista i Mans Unides.

Núm. 25: Manel Borrell. Diplomat en Estudis Superiors de Direcció General d’Empreses pel Centre d’estudis Empresarials ICSA. Dedicat al sector tèxtil des de diferents empreses amb càrrecs de responsabilitat. Afiliat a CDC, en què ha exercit diversos càrrecs.

Núm. 26 Maria Antinch. Estudiant de Dret a la UPF. Responsable de comptabilitat i facturació a una empresa sabadellenca.

Núm. 27 Joan Reixach. Emprenedor, empresari, columnista, assessor polític i expert en estratègia empresarial a multinacionals, start-ups i empreses tecnològiques. CEO i cofundador editorial de continguts educatius innovadors i ètics.

Comentaris
To Top