Eleccions municipals 2023

Junts inicia la campanya electoral “per ser decisius” a Sabadell

Junts per Sabadell

Junts per Sabadell ha inaugurat la cursa electoral per als comicis del 28 de maig a la nostra ciutat. El seu número 1, Lluís Matas, ha repassat les línies mestres del seu projecte per a Sabadell, acompanyat dels 27 membres de la llista, al passeig de la Plaça Major. “Volem una ciutat verda i moderna, estem preparats per governar”, ha apuntat l’alcaldable. “Estem segurs que Junts serà decisiu en el govern”, afegeix.

Quins són els grans eixos del seu programa? Apostar per la creació de feina i habitatge social a Sabadell, afavorir la inversió empresarial amb col·laboració publicoprivada, la projecció turística de Sabadell i la persecució de les ocupacions delinqüencials.

JUNTS PER SABADELL

D’altra banda, una de les pedres angulars del seu programa és la pacificació de la Gran Via, l’accessibilitat i la sostenibilitat, posant el focus en l’eficiència energètica. “Volem que Sabadell sigui una ciutat més verda, més neta i més sostenible”, apunta. També la independència de Catalunya està entre els seus plans: “Qui voti Junts ho farà en un 2×1: en clau local i de país”.

La llista l’encapçalen Lluís Matas i Katia Botta, emprenedors focalitzats a l’empresa i a la reindustrialització. Seguits per Quim Carné, educador molt implicat a l’escenari cultural sabadellenc;  Clara Camps advocada especialitzada en Compliance i tanca els cinc primers en Oriol Payà economista.

Lluís Matas: “Si Junts no és decisiu, Sabadell anirà pel camí del pedregar”

Comentaris
To Top