Eleccions municipals 2023

Els comuns es comprometen a invertir 3 M d’euros a Can Puiggener si guanyen les eleccions

JOAN MENA
Joan Mena ha explicat les propostes a la plaça del primer de maig / David Chao

L’alcaldable de Sabadell en Comú Podem, Joan Mena, ha presentat aquest diumenge les seves propostes pel barri de Can Puiggener. Aquestes s’inclouen dins la Llei de Barris Verds i pretenen millorar les condicions de vida, les infraestructures i l’espai públic dels veïns de la zona, proposta que els comuns també plantegen per Les Termes.

Segons Mena, la voluntat del partit és que Can Puiggener entri al disseny estratègic de la ciutat. Per l’alcaldable això és una necessitat, ja que “el govern del PSC-Junts té abandonats molts barris d’aquesta ciutat”. Per posar-hi solució planteja tres elements.

El primer és fer ús de les subvencions de la Generalitat i complementar-les amb 3M d’euros que es comprometen a aportar si arriba a l’alcaldia de la ciutat. Els diners servirien per rehabilitar edificis en clau d’eficiència energètica. En segon lloc, vol culminar la fase d’instal·lació d’ascensors al barri. “Hi ha veïns que viuen en un 2n o 3r pis i tenen una barrera molt greu de mobilitat”, ha expressat Mena. I, en tercer lloc, pretenen reclamar una inversió en l’adequació de l’espai públic. “Parlem de l’arranjament dels carrers i també establir un accés al riu Ripoll”, ha afegit. A més a més, Mena creu que el barri necessita instal·lar plaques fotovoltaiques i proposa l’espai de l’Escola Joan Maragall.

Acompanyant a Mena, hi ha hagut David Gil, diputat al Parlament i un dels impulsors de la Llei de Barris Verds. A la seva intervenció ha parlat de quines mesures aporta la llei i com pot afavorir el barri, seguint la línia del que ha explicat Mena.

Comentaris
To Top