Oci i cultura

Joventut de la Faràndula tanca la temporada amb ‘Alexandra, la pirata’

Alexandra pirata farandula

L’obra reflexiona sobre la pèrdua de la memòria a partir de la relació entre un avi que pateix Alzheimer i la seva neta

'Alexandra, la pirata' s'estrena a la Faràndula el 20 de maig / CEDIDA

El grup de teatre sabadellenc Joventut de la Faràndula estrena aquest proper cap de setmana Alexandra, la pirata. A la recerca de la memòria perduda, el muntatge amb el qual tanca la seva temporada al Teatre la Faràndula de Sabadell. L’espectacle, amb text i música de Keko Pujol, que també l’ha dirigit amb Jèssica Martín, es podrà veure en sis ocasions a l’escenari del carrer de la República, del 20 al 28 de maig, els dissabtes a la tarda (18h) i els diumenges matí i tarda (12h i 18h). Es tracta d’un text inèdit escrit expressament per a l’ocasió.

Alexandra, la pirata és una reflexió sobre la pèrdua de la nostra memòria a partir de la relació entre un avi que pateix Alzheimer i la seva neta Alexandra. Amb la intenció de trobar una cura, l’Alexandra s’endinsa en un món màgic on, transformada en la capitana pirata Alexandra McBrain, lluitarà per vèncer el malvat bruixot Smoke, creador d’una poció que causa la pèrdua de memòria permanent als humans i que viatja pel món per escampar-la.

L’espectacle el protagonitzen Joana Berch, Llorenç Mañosa, Jèssica Martín, Alba Peig, Ivet Camunyes, Joan Monistrol, Marcel Castillejo i David Medina al capdavant d’un repartiment amb gairebé una cinquantena d’actors i actrius de totes les edats. La producció inclou set peces musicals i coreografies de Montse Argemí de l’Escola de Dansa Bots.

Alexandra, la pirata tanca una temporada que ha estat especial per la Joventut de la Faràndula, ja està celebrant el seu 75è aniversari. És per això que la temporada ha inclòs una estrena més de les habituals, amb la presentació el març d’El Teatre dels Somnis, l’espectacle commemoratiu dels tres quarts de segle d’activitat de la formació. A més el grup ha reposat els musicals Blancaneus i els set nans i Aladí i, per Nadal, ha ofert novament Els Pastorets, el seu muntatge insígnia.

Comentaris
To Top