Eleccions municipals 2023

ERC presenta el seu programa electoral amb prop de 800 propostes

Gabriel Fernàndez assegura que és “un programa ambiciós i valent, però al mateix temps basat en l’evidència i el coneixement”

Fernàndez, a l'acte central de campanya dels republicans / AINA TORRES

ERC Sabadell ha publicat el seu programa electoral per les eleccions del 28 de maig aquest dimecres. Inclou prop de 800 propostes, algunes de les quals ja ha presentat el seu candidat, Gabriel Fernàndez, en els últims dies.

Els republicans subratllen que el programa està pensat per “transformar de debò” la ciutat des del govern municipal, per la qual cosa volen “refundar” l’Ajuntament i tornar-lo a posar “al servei de tothom: de cada barri, de cada veí”. Fernàndez afirma que “la transformació que Sabadell necessita exigeix un programa ambiciós i valent, però al mateix temps basat en l’evidència i el coneixement.

La formació proposa quasi 800 propostes al llarg de les 100 pàgines del programa. El document està dividit en tres grans eixos, i inclou les nou idees del projecte Transformem Sabadell, cinc de les quals ja s’han donat a conèixer. Són les de destinar el Vapor Pissit a les entitats de cultura popular (3,6 milions d’euros), construir la biblioteca de Gràcia a Sallarès Deu (2,6 milions d’euros); pacificar la Rambla entre el carer de Lacy i la plaça del Doctor Robert (dintre d’un pla de 21 milions d’euros en quatre anys per estendre les pacificacions als set districtes de la ciutat) i construir l’escola bressol de la Concòrdia (2 milions d’euros), projecte que se suma a un pla de xoc de 10 milions d’euros per posar al dia les escoles públiques del municipi.

Programa viu

ERC reivindica que el seu és un “programa viu”, i durant els dies de campanya es podria actualitzar “fruit de l’escolta i el treball amb ciutadans i entitats”.

Programa electoral d’ERC Sabadell – Eleccions municipals 2023 by diaridesabadell on Scribd

Comentaris
To Top