Ciutat

ERC promet l’escola bressol de la Concòrdia si guanya les eleccions

Els republicans també volen destinar 10 milions d’euros a un pla de xoc per posar al dia les escoles públiques

Gabriel Fernàndez, d’ERC, durant la roda de premsa / AINA TORRES

ERC Sabadell assegura que si governa els pròxims quatre anys construirà l’escola bressol de la Concòrdia. Els republicans prometen una inversió de dos milions d’euros per fer-la ampliant el Centre de Formació d’Adults del barri, que quedaria unificat amb l’edifici de l’escola bressol. L’equipament estaria fet a finals de mandat.

L’alcaldable d’ERC, Gabriel Fernàndez, ha afirmat aquest divendres en roda de premsa que “l’actual govern del PSC ha renunciat a construir l’escola bressol de la Concòrdia que aquest mateix partit havia promès el 2015 en campanya. Ells han decidit no fer-la i nosaltres hem decidit que la farem”. El centre acolliria uns 100 infants segons la previsió dels republicans.

Posar al dia les escoles

Fernàndez ha llançat la proposta en una roda de premsa temàtica per parlar d’educació. En aquest sentit, ERC també promet de cara a les eleccions que, si governa, invertirà 10 milions d’euros el mandat que ve (2023-27) per impulsar un pla de xoc que permeti posar al dia les escoles públiques de la ciutat. El pla es completaria en dos mandats, amb una inversió de 10 milions d’euros més que faria en el període 2027-31. Les actuacions comportarien actuar en l’aïllament tèrmic i la instal·lació de plaques solars, entre altres.

Comentaris
To Top