Ciutat

Rècord de participació en el 14è Sopar Solidari d’Oncolliga Sabadell

“Estem molt contents per l’acollida que ha tingut el sopar aquest any”, assegura la voluntària Judith Roca

Assistents al sopar d'Oncolliga, a l'hotel Verdi / VÍCTOR CASTILLO

La fundació Oncolliga va celebrar el passat divendres el 14è Sopar Solidari, a l’hotel Verdi de l’Eix Macià. Enguany s’ha superat el rècord històric de participació, amb 157 persones.

D’aquesta manera, la fundació, que acompanya i dona suport a persones amb càncer, ha obtingut 4.100 euros nets (un cop descomptades les despeses), que serviran per al servei d’atenció a domicili. L’alcaldessa i alcaldable del PSC, Marta Farrés, acompanyada de les regidores Sònia Sada (Salut) i Laura Reyes (Esports), van ser algunes de les personalitats que van assistir al sopar.

La voluntària d’Oncolliga Judith Roca celebra que “estem molt contents per l’acollida que ha tingut el sopar aquest any”. Les ganes de retrobar-se un cop la pandèmia de la Covid ja ha quedat enrere i la primera edició de la cursa Race for Life del passat mes d’octubre en benefici d’Oncolliga serien els motius que haurien provocat l’augment de participants, segons Roca.

Durant el sopar es van sortejar múltiples regals aportats per un total de 150 comerços i el grup TxL del Teatre Sant Vicenç va fer una actuació. El sopar se celebra anualment.

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

Comentaris
To Top