Diners

L’Agència Tributària de Catalunya engega l’atenció presencial de la campanya de la renda

La cita prèvia es podrà començar a demanar a partir de dijous

L’Agència Tributària de Catalunya (ATC) engega l’atenció presencial i gratuïta de la campanya de la renda i el patrimoni a les oficines que té distribuïdes arreu del territori. La cita prèvia es podrà començar a demanar a partir de dijous i l’atenció es farà de l’1 al 30 de juny. A Sabadell, l’oficina es troba ubicada a la carretera de Barcelona, 359. Des de l’inici de la campanya, les oficines de tot el territori ja han atès 2.128 persones per telèfon.

La secretària d’Hisenda i presidenta de l’ATC, Marta Espasa, ha donat el tret de sortida al servei aquest dimarts des de l’oficina de Figueres. “Un any més, i ja en van sis de consecutius, posem al servei de tots els ciutadans la possibilitat de fer la declaració a les oficines de l’ATC. Tenim un personal altament qualificat per fer-ho amb totes les garanties”, ha dit Espasa. Els contribuents que vulguin ser atesos de manera presencial i gratuïta a les oficines de l’ATC de l’1 al 30 de juny, poden trucar a partir de dijous al telèfon 901 22 33 44 per reservar dia i hora.

Pel que fa a la declaració de l’impost sobre el patrimoni, també poden demanar cita prèvia a través de la seu electrònica de l’ATC o del telèfon 012 per ser atesos a les oficines centrals de l’agència i a les delegacions territorials de Girona, Lleida i Tarragona entre el 12 i el 23 de juny.

Cobraments per Bizum o deduccions per maternitat: la declaració de la renda arrenca amb novetats

Publicitat
Comentaris
To Top