Diners

Escapa obre una nova botiga a Tarragona

La nova botiga, ubicada a la ciutat de Tarragona / CEDIDA

L’empresa sabadellenca Escapa continua el seu pla d’expansió, obrint una nova botiga a la ciutat de Tarragona. Aquest nou centre es converteix en l’establiment més gran de Tarragona, i espera ser el punt de referència per als amants del ciclisme.

La nova botiga està ubicada a la carretera de València, 208E i ofereix una àmplia selecció de bicicletes de diferents marques i models per a satisfer totes les necessitats de ciclistes de totes les edats i nivells d’habilitat. En aquesta botiga s’hi podrà trobar bicicletes de muntanya, bicicletes de carretera, bicicletes urbanes, bicicletes elèctriques o accessoris i recanvis de qualitat. A més, la botiga comptarà amb el servei de taller, estudi de biomecànica i pàrquing de 20 places per a clients. En total, la nova instal·lació comptarà amb un equip de sis experts.

“Ens apropem a Tarragona amb la millor proposta possible, un espai de 1000 m2 orientat a les diverses disciplines; bicicletes, complements i accessoris, juntament amb un excel·lent servei de taller”, assegura Jose Luís Pardo, director general d’Escapa, propietat de la xarxa de concessionaris i tallers oficials catalana Quadis.

Amb l’entrada a la província de Tarragona, ja són set els establiments d’Escapa repartits entre Catalunya, València i Madrid (Sabadell, Barcelona, Girona, Madrid, Castelló i ara Tarragona).

Publicitat
Comentaris
To Top