Oci i cultura

La jam de jazz del The Wild Geese homenatjarà Joe Henderson

La sessió al pub irlandès serà aquest dimecres a la nit, a partir de les 22 h

La sessió de jazz del pub irlandès The Wild Geese d’aquest dimecres a la nit, a partir de les 22h, comptarà amb el saxofonista sabadellenc David Calvo. Actuarà amb l’habitual banda Jammers Trio, formada en aquesta ocasió per Benja Abad (guitarra), Pipo Vidal (contrabaix) i Oriol Cases (bateria). Homenatjaran Joe Henderson, un rellevant instrumentista de jazz nord-americà amb una destacada carrera de quatre dècades.

Calvo és un saxofonista sabadellenc, de formació tant clàssica com de música moderna. Després del grau superior al Conservatori del Bruc, es va centrar en els estudis de jazz al Taller de músics i en diferents seminaris internacionals. Ha col·laborat en nombroses formacions de diferents estils musicals, i des de l’any 2001 és professor a l’Escola Municipal de música de Barberà del Vallès.

Publicitat
Comentaris
To Top