Vallès

Caçats traficant amb 150 kg de marihuana després de deixar-se el vehicle obert a Barberà

En veure la policia, els dos implicats van marxar corrent cap a una zona boscosa i van deixar els vehicles oberts

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Barberà del Vallès, conjuntament amb agents de la Policia Local del mateix municipi vallesà, van detenir aquest dimarts un home de 43 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en el vessant de tràfic de drogues.

Una patrulla de la Policia Local va veure al carrer Gorgs Lladó un remolc de tràiler i un turisme estacionats a la via pública amb els conductors fora dels vehicles. Les dues persones es trobaven intercanviant una bossa de grans dimensions. Quan els agents s’hi van apropar, van marxar corrent cap a una zona boscosa i van deixar els vehicles oberts. A l’interior del remolc els agents van localitzar-hi 146 bosses de plàstic plenes de cabdells de marihuana, amb més de 150 kg.

La Policia Local va avisar als Mossos d’Esquadra, que es van desplaçar fins al lloc per tal de buscar les dues persones. Instants més tard, van localitzar i detenir un dels homes, de 43 anys, a la zona boscosa per on van fugir. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Cerdanyola del Vallès s’ha fet càrrec de les gestions per tal d’esclarir els fets.

Comentaris
To Top