Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres 24 de maig a Sabadell

Fem un repàs a les últimes informacions rellevants de Sabadell

El passat dimecres es va commemorar el Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia. Però, més enllà d’una jornada assenyalada, la lluita és diària per acabar amb la intolerància i erradicar la violència contra el col·lectiu, que reclama més eines i recursos.

“Partint de la diversitat, el repte és tenir espais segurs on trobar-se. Hi ha realitats d’aquesta diversitat que es van integrant a la societat, però hi ha unes peculiaritats a l’hora d’entendre la família, els vincles amistosos, la salut… Per això és important que es puguin compartir amb altres persones que ho estan vivint, sense caure en la victimització i sense haver de recórrer únicament a referents a l’altra banda de les pantalles”, exposa Roberte Piqueras, coordinadora de Ca l’Enredus.

Les denúncies per homofòbia creixen a l’Àrea de Sabadell: “Són només la punta de l’iceberg”

L’avioneta que es va estavellar contra les vies del tren -el 8 maig de 2021-, a l’altura de l’aeroport de Sabadell, en el tram entre les estacions de Sabadell Sud i Barberà del Vallès, ho va fer per “una aproximació incorrecta” del pilot -un jove de 21 anys- en perdre el control de l’aeronau. Així ho apunta l’informe tècnic elaborat per la Comissió d’Investigació d’Accidents i Incidents d’Aviació Civil.

“Una aproximació incorrecta”, la causant de l’accident d’avioneta el maig del 2021 a Sabadell

En els últims dos mesos l’Ajuntament de Sabadell ha plantat una cinquantena d’arbres nous a cinc carrers del barri de Gràcia. En l’actuació s’han invertit 43.000 euros, i els treballs han anat a càrrec de l’empresa Ambitec Servicios Ambientales, segons detallen fonts municipals al DS. La plantació s’ha fet als carrers de Sant Ferran, Ausiàs Marc, Joanot Martorell, Enginyer Playà i a la carretera de Molins de Rei.

Planten una cinquantena d’arbres nous a cinc carrers del barri de Gràcia

L’Agència Tributària de Catalunya (ATC) engega l’atenció presencial i gratuïta de la campanya de la renda i el patrimoni a les oficines que té distribuïdes arreu del territori. La cita prèvia es podrà començar a demanar a partir de dijous i l’atenció es farà de l’1 al 30 de juny. A Sabadell, l’oficina es troba ubicada a la carretera de Barcelona, 359.

L’Agència Tributària de Catalunya engega l’atenció presencial de la campanya de la renda

El WhatsApp s’ha convertit en una aplicació present en gairebé tots els telèfons mòbils. L’eina de missatgeria ha anat incorporant funcions que han redefinit el seu ús des de la seva arribada als dispositius. L’últim canvi s’ha conegut aquest dilluns, amb la possibilitat d’editar missatges ja enviats a altres usuaris.

WhatsApp incorpora una nova funció en els missatges

Publicitat
Comentaris
To Top