Oci i cultura

FOTOS | Janna Aran i Héroes de la Antártida inauguren el festival Observa 2023

La segona edició del festival Observa de Sabadell va arrencar dijous al vespre amb una doble actuació. La jove sabadellenca Janna Aran, que presentava l’àlbum Intuition, i Héroes de la Antártida, grup de tribut a Mecano, van ser el tret de sortida de la vintena de propostes que aterraran a l’amfiteatre del Parc de Catalunya fins a l’11 de juny.

La pluja, que havia estat intermitent a Sabadell durant tot dia, va cessar a temps per a l’estrena de l’Observa. Va anar a càrrec de Janna Aran, a l’escenari petit, on va presentar el seu treball de debut, un àlbum en què barreja el pop amb diferents estils musicals, com l’urban, el soul i el country. En el directe, va estar acompanyada de guitarra i piano, a més de base instrumental electrònica en algunes cançons.

Héroes de la Antártida va agafar el relleu del festival, ja de nit. Van repassar prop d’una vintenta d’èxits de finals dels 80 i principis dels 90 del trio Mecano, format Ana Torroja, Nacho Cano i José María Cano. En el directe, n’imiten la posada en escena amb caracterització i coreografies.

Janna Aran al Festival Observa / LLUÍS FRANCO

Janna Aran al Festival Observa / LLUÍS FRANCO

Janna Aran al Festival Observa / LLUÍS FRANCO

Héroes de la Antártida al Festival Observa / LLUÍS FRANCO

Héroes de la Antártida al Festival Observa / LLUÍS FRANCO

Héroes de la Antártida al Festival Observa / LLUÍS FRANCO

Héroes de la Antártida al Festival Observa / LLUÍS FRANCO

Héroes de la Antártida al Festival Observa / LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top