Vallès

Un motorista és denunciat 13 vegades per eludir radars

denuncia mossos
Imatge de l'infractor en el moment dels fets / ACN

Els Mossos d’Esquadra i el Servei Català de Trànsit han denunciat en tretze ocasions el conductor d’una motocicleta per tapar la matrícula quan passava per davant d’un radar situat entre Sabadell i Matadepera a més velocitat de la permesa. Aquest comportament es va repetir en diverses ocasions entre els mesos de març i maig d’enguany.

Segons han informat els Mossos, la investigació va començar arran d’una comunicació del Servei Català de Trànsit a partir de les imatges captades per la càmera d’un radar situat a la carretera BV-1248. El motorista va repetir l’acció tretze vegades, entre el 16 de març i el 5 de maig i l’anàlisi de les imatges, contrastades amb les gestions d’investigació que es van dur a terme posteriorment, van identificar i determinar que era el mateix conductor i vehicle. Els Mossos també expliquen que la matrícula tenia unes dimensions no reglamentàries.

El passat 16 de maig els investigadors van localitzar la motocicleta a Sabadell. L’import total de les sancions és de 2.100 euros per l’excés de velocitat, 1.040 per tapar la matrícula les tretze ocasions i 200 per dur-la de manera no reglamentària. A més al conductor se li trauran vuit punts del carnet de conduir.

Comentaris
To Top