Oci i cultura

Els Jardinets acolliran el Vermodfest, vermuts amb música electrònica

Els populars ‘Jardinets’ compten amb una gran varietat d’arbres i són un pulmó verd de la ciutat / LLUÍS FRANCO

Per aquesta primera edició es comptarà amb tres discjòqueis de Sabadell

Els populars ‘Jardinets’ acolliran el Vermodfest / LLUÍS FRANCO

Arriba una nova proposta d’oci i cultura als Jardinets de la Caixa, el dissabte 10 de juny, des de les 11h fins a les 17h. S’hi celebrarà la primera edició del Vermodfest, un conjunt de vermuts amb música electrònica que comptaran amb artistes i discjòqueis locals.

Per aquesta primera edició es comptarà amb tres discjòqueis de Sabadell, amb una dilatada experiència, i amb altres artistes del panorama vallesà. Són Zode2, (Florida 135 , Warp Club,Row 14, Sala Apol·lo), Spacer (Mondo Club, Vigo), Lolita (Human-Razzmatazz, Red 58 Club, Sala Sol, Club M7, Es Paradis, Primavera Sound Festival) i Rippin, membre de Mikro Elektronik Club. Un artista polivalent que aposta pel Drum&Bass, l’Electro, el Techno i l’Acid Techno.

És una iniciativa pensada per reivindicar dos actius de la ciutat, la música electrònica i el patrimoni modernista que acull l’activitat. De fet, és una activitat per a tots els públics, ja que s’habilitarà un espai per activitats infantils organitzades per la Fundació 1859 Caixa Sabadell, amb visites a l’edifici modernista i un taller per acostar el patrimoni als més petits.

És una iniciativa del programa de Projecció de la Ciutat i Turisme amb la col·laboració de la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

Comentaris
To Top