MARTA FARRÉS

Gràcies, Sabadell

[Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell]

El resultat que vam aconseguir diumenge passat a les eleccions municipals és una gran alegria, però també una gran responsabilitat. Interpretem aquest resultat com un sí a les polítiques que hem impulsat els darrers quatre anys, com un reconeixement a la feina de fer que el dia a dia funcioni, com un sí a aconseguir projectes estratègics que milloren la ciutat.

Us donem un GRÀCIES enorme per la confiança que ens heu fet i ens comprometem a continuar treballant per Sabadell i a fer-ho com hem fet fins ara, amb molta calma i posant-hi molt de seny.

Els darrers quatre anys hem sentit cada dia el suport de molts de vosaltres, veïns i veïnes que ens heu fet arribar els vostres comentaris, suggeriments de millores i, moltes vegades també, les queixes per les coses que no funcionen tan bé com ens agradaria. Durant aquest temps hem treballat incansablement per fer una ciutat millor per a tots i totes.

A partir d’ara el nostre objectiu és no defraudar-vos i continuar treballant en aquesta línia. La nostra manera de fer-ho serà la mateixa dels darrers quatre anys, independentment que fins ara tinguéssim deu regidors i que ara en tinguem catorze. Continuarem sent els de sempre, gent propera, amb ganes de treballar, amb ganes d’estar amb vosaltres i amb el convenciment que Sabadell el fem entre tots i totes.

Tenim la mà estesa a tothom que vulgui treballar per la ciutat. Tenim la ment oberta, tenim ganes de dialogar i de comptar amb els que vulguin sumar per Sabadell. Ho farem en positiu, parlant amb tothom i buscant el que ens uneix i no el que ens separa, perquè volem avançar cap a un Sabadell cada cop millor.

Sabem que un projecte conjunt no només el construeix una alcaldessa o un equip de govern. El construïm tots els que creiem que Sabadell té un enorme potencial i que podem arribar tan lluny com vulguem.

Comentaris
To Top