Oci i cultura

‘Trans (més enllà)’, cinc mirades sobre el canvi d’identitat sexual

L’obra arriba dissabte al Teatre Principal (20h) després de mig centenar de representacions des de 2018

L’obra arriba dissabte a les 20 h / La Red

Un escenari, cinc persones, cinc narracions de vivències diferents sobre el canvi d’identitat sexual. L’obra Trans (més enllà), de la francesa La Campagnie des Hommes, arriba dissabte al Teatre Principal (20h) després de mig centenar de representacions des de 2018, entre el Teatre Lliure, el Festival d’Avinyó, París i altres localitats franceses, Berlín, Suïssa, Tunis, Sevilla i Granada.

Una de les protagonistes és l’activista sabadellenca Clara Palau. L’acompanyen Neus Asencio, Clara Palau, Danny Ranieri, Raúl Roca i Ian de la Rosa.

“És una reflexió directa sobre les vivències de cinc persones trans, sense un text concret i d’una manera íntima, amb senzillesa i humilitat ”, explica Palau, que va començar la transició en el transcurs de l’obra i que ha tingut llibertat per adaptar el discurs a dalt de l’escenari.

“Vull qüestionar la reclusió amb aquelles i aquells que no es reconeixen en el cos amb què van néixer o amb la identitat que els va ser atribuïda”, apunta Didier Ruix, director de l’espectacle, que comptarà amb un col·loqui postfunció amb els protagonistes.

Comentaris
To Top