Ciutat

Rebuda institucional a la família de Cipriano Martos a Sabadell

La conselleria de Justícia, Drets i Memòria entregarà les restes exhumades del militant antifranquista a la seva família aquest dissabte

L’Ajuntament va celebrar aquest dijous una recepció institucional a la família de Cipriano Martos, militant antifranquista que va ser assassinat per la Guàrdia Civil l’any 1973. El germà de la víctima, Antonio Martos, ha rebut un ram de flors amb la bandera de la ciutat al saló de plens del consistori perquè viatgin amb les restes de Cipriano cap a Huétor Tájar (Granada), el seu poble natal.

La conselleria de Justícia, Drets i Memòria entregarà les restes exhumades del militant antifranquista a la seva família aquest dissabte, 3 de juny. L’acte se celebrarà a Húetor Tájar, on també estan enterrats els seus pares. Les restes del militant van ser trobades el passat desembre en una exhumació al cementiri de Reus com a part del Pla de fosses 2020-2022 de la Generalitat. Posteriorment, el 22 de febrer, les mostres d’ADN van confirmar que la troballa corresponia a Martos.

Comentaris
To Top