Ciutat

La Diputació de Barcelona aporta 240 mil euros per fomentar la innovació i l’emprenedoria de les dones a Sabadell

Tindrà entre els seus projectes la reedició per tercer any consecutiu del programa de mentoratge “Ara Dona”

La Diputació de Barcelona ha aportat 240.323 euros perquè l’Ajuntament de Sabadell  fomenti la innovació i  doni suport al teixit productiu local, consolidant també la xarxa de dones emprenedores i empresàries a la ciutat. La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dilluns la subvenció, que tindrà entre els seus projectes la reedició per tercer any consecutiu del programa de mentoratge “Ara Dona”.

La iniciativa té com a objectiu empoderar les dones emprenedores, donar visibilitat a l’emprenedoria i el talent femení en l’àmbit d’empresa, posar en valor les dones empresàries i directives del territori i contribuir a incrementar el nombre de projectes d’emprenedoria liderats per dones que acabin en la posada en marxa de nous negocis. El programa, adreçat a les dones emprenedores, directives i empresàries de Sabadell, contempla accions d’acompanyament, formació i creació de xarxa relacional.

Innovació verda i digitalització

Des de la Diputació de Barcelona es busca també donar suport al foment de la innovació verda i digitalització que permet apropar solucions a les empreses. A més, des de Sabadell es continuarà participant amb altres ajuntaments en projectes com la modernització de polígons de la ciutat a través del foment de la sostenibilitat i la simbiosi industrial per contribuir a revaloritzar els recursos sobrants que generen les empreses.

En la línia de la transició digital i l’adopció de noves tecnologies, el projecte Open industry 4.0 ofereix una comunitat virtual o espai firal virtual, on les empreses que vulguin innovar, poden trobar proveïdors tecnològics que les acompanyaran a fer el pas cap a la indústria 4.0.

Comentaris
To Top