Ciutat

Detingut per estafar dues dones de Sabadell i la Llagosta que havia conegut en aplicacions de cites

L’home deia ser metge amb un alt poder adquisitiu, però demanava diners per solucionar un contratemps econòmic

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sabadell van detenir un home de 39 anys com a presumpte autor de dos delictes d’estafa. Els policies van rebre dues denúncies -a Sabadell i la Llagosta- de dues dones que seguien un mateix patró: primer de tot, coneixen un home a través d’una pàgina web de cites. Aquest home deia ser metge amb un alt poder econòmic però que havia tingut un problema i advertia que necessitava diners en efectiu, amb la promesa que els hi retornarà ben aviat. En tots dos casos les víctimes van acceptar i li van deixar uns 4.000 euros la primera, en diferents dies, i 600 euros la segona.

En veure que quan els hi reclamaven la devolució l’home deixava de contestar les trucades i els missatges, les dues dones van adonar-se que havien sigut víctimes d’una estafa i van anar a denunciar els fets a la Policia Local de la Llagosta i als Mossos d’Esquadra de Sabadell.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Sabadell es va fer càrrec de les gestions i l’1 de juny, en col·laboració amb la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Boi de Llobregat, van detenir un home de 39 anys com a presumpte autor dels fets.

La investigació continua oberta i fonts de la policia catalana no descarten que es pugui relacionar el detingut amb nous fets delictius i que apareguin més víctimes de l’estafa.

Comentaris
To Top