Vallès

El Grup Policlínic obre un nou centre a Sant Cugat

El 2022 ja es va obrir un nou espai a Sabadell

La creixent demanda de les consultes ambulatòries que rep diàriament el Policlínic Sant Cugat del Vallès ha estat el motiu de l’obertura d’un segon centre mèdic a la ciutat vallesana, el Policlínic Torreblanca Monestir. El grup, present en cinc poblacions del Vallès Occidental -Sabadell, Sant Cugat, Terrassa, Rubí i Cerdanyola-, atén actualment més de 30.000 pacients cada mes amb mútues o sense i asseguradores.

A la ciutat de Sabadell ofereix els seus serveis en dos centres mèdics -el segon obert el 2022-, el Policlínic Sabadell Paddock i el Policlínic Sabadell Rambla, amb la finalitat de poder atendre les necessitats amb el major confort, qualitat assistencial i rapidesa, apunten des del grup.

Tres dècades de trajectòria

Des de fa 30 anys el Grup Policlínic està dedicat a la salut. En aquest temps ha evolucionat de la mà del creixement de la població del Vallès. En aquest centre de medicina privada es disposa de tots els serveis assistencials en especialitats mèdiques, urgències, proves complementàries, anàlisis clíniques, servei d’estètica avançada i clínica dental.

Així amb l’obertura d’aquests centres mèdics en els últims mesos ara es podrà accedir a més metges i amb més freqüència, reduint els temps d’espera entre cites i facilitant als pacients l’accessibilitat a la medicina. Des del grup no descarten obrir nous espais en els pròxims temps. “Sempre s’està en marxa”, avisen.

Policlinic Sabadell, a la Rambla | Cedida

Comentaris
To Top