Diners

Treballadors d’HP, al Ripoll per recollir deixalles

Treballadors d'HP, al riu Ripoll

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, una cinquantena de voluntaris que treballen al centre d’HP a Sant Cugat s’han reunit per recollir residus al llarg de la llera del riu Ripoll.

Els empleats voluntaris d’HP s’han dividit en 5 grups per cobrir les zones de recollida i han dipositat en cinc punts de compilació tota mena de residus com ara plàstics, tovalloletes humides, llaunes, burilles, i tota classe de residus que es converteixen en una veritable amenaça per a la biodiversitat de l’entorn en ser altament contaminants. A més, han utilitzat una aplicació de mòbil que, a través de fotografies, identifica i geolocalitza els residus prevenint-ne l’aparició futura.

L’equip de la xarxa de sostenibilitat d’HP, juntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sabadell, ha volgut impulsar aquesta activitat per a sumar-se a la campanya Let’s Clean Up Europe. La recollida també ha comptat amb l’ajuda de l’Adenc per a identificar les cinc àrees de la zona fluvial del Ripoll amb més deixalles.

Comentaris
To Top