Diners

Arriba Mercat Negre, un restaurant amb un toc ‘clandestí’

El nou restaurant, obert des d'aquest dijous al vespre / A. TORRES

Des d’aquest dijous, a la plaça de Sant Jaume, ha obert les portes un nou restaurant: Mercat Negre. Un nou espai de restauració de cuina catalana i clandestina. Als fogons, el jove sabadellenc Jordi Llonch, de vint-i-tres anys, format al Basque Culinary Center. “És un espai amb un ambient desentès i a la vegada familiar. No volem que es converteixi en un bar de copes, però sí que puguis venir a prendre-hi una copa ben sopat, per donar-hi un toc més canalla”, apunta Llonch.

En aquest espai cantoner, amb capacitat per prop d’una cinquantena de comensals, Mercat Negre apostarà per productes de qualitat i de proximitat, amb una carta variada, de no més d’una vintena de plats: “De moment tenim carta, però en un futur no descartem també oferir menú. Volem que sigui molt dinàmic, amb productes de temporada”.

A l’equip encapçalat per Jordi Llonch l’acompanya el també cuiner David Salvador, amb passat pel restaurant Cal Carter. A la sala, un equip de tres persones per donar servei als clients que s’apropin fins al restaurant Mercat Negre.

/ A. TORRES

Comentaris
To Top