Ciutat

La festa major del Centre torna 3 anys després

fm centre
Una de les activitats amb més públic ha estat el ball de Country / David Chao

La festa major ha tornat als carrers de la zona Centre-Mercat. Després de tres anys sense celebracions, arran de la Covid, la Plaça del Vallès i la Plaça de Les Dones del Tèxtil i  han acollit els esdeveniments del barri. Un cap de setmana orientat a la cultura popular en el qual hi ha hagut el sopar, activitats infantils, balls i actuacions musicals entre altres.

Per Evaristo, president de l’AV, tornar a celebrar la festa ha estat positiu. “És un barri tancat, costa que la gent s’animi, però a poc a poc es van engrescant i de moment estem contents”, ha expressat. Recuperar la festa no ha estat fàcil, els anys d’inactivitat i la pandèmia s’han notat. Tot i això, la voluntat de continuar és ferma: “Hem de despertar el barri, estem tornant a començar i a poc a poc ho anirem fent”.

Comentaris
To Top