Oci i cultura

El rap urbà i combatiu s’apodera de l’Observa

santa salut observa
Santa Salut ha posat l'accent sabadellenc a l'Observa / David Chao

L’últim cap de setmana al Festival Observa ha estat intens. Dissabte el rap urbà i combatiu de Santa Salut, primer, i Lágrimas de Sangre (LDS) s’ha apoderat de l’Amfiteatre del Parc Catalunya. Unes lletres i melodies carregades de reivindicació que han fet vibrar els centenars de persones assistents als concerts.

Retorn a casa

El capvespre ha començat al ritme de Santa Salut. La sabadellenca ha actuat a casa amb molta il·lusió: “És un plaer cantar aquí envoltada de tants amics i coneguts”. Amb els seus missatges i ritmes potents la MC ha posat a tothom dempeus. Les proclames feministes i en contra del feixisme tampoc han faltat a la cita. Tot en una gran actuació en la qual s’han cantat els temes més populars i també els més nous de la cantant, combinats amb un estil que barreja rap, tocs de tecno i també sons de guitarra elèctrica en alguns moments.

Rap maresmenc

Posteriorment ha arribat el torn de LDS. Els maresmencs amb un rap intens i alhora tropical han tornat a demostrar els motius que els fan referents dins el panorama. Amb una actuació d’alt nivell han tocat els seus temes més contundents, no oblidant tampoc els més reflexius i melòdics com ‘Quemar el Mar’, ‘Senderos a Roma’ o la popular ‘Voy a Celebrarlo’. I com no podia ser d’altra manera també han mostrat les cançons del seu últim àlbum ‘Armónico Desorden’.

Per tancar el festival, el diumenge s’ha celebrat una altra sessió de música electrònica, sota el títol Evidenza Sunsets, de 16.30 h a 23 h. A l’última jornada hi han participat els discjòqueis Marian Ariss, Joe Diem, Guezmak, Vallribera i Lebam.

A falta de dades oficials aquesta última edició de l’Observa podria arribar als 10.000 assistents, ja que segons xifres de l’organització, més de 8.000 assistents ja han passat pel festival des del 25 de maig.

Fotos David Chao

santa salut observa

santa salut observa

santa salut observa

santa salut observa

LDS Observa

LDS Observa

LDS Observa

LDS Observa

Comentaris
To Top