Ciutat

El Dr. Josep Argemí Renom, nou acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

El doctor sabadellenc Josep Argemí i Renom ha ingressat a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. La institució va celebrar una sessió extraordinària de benvinguda el passat 11 de juny a la seva seu, al carrer del Carme de Barcelona.

L’Acadèmia té com a objectiu principal contribuir al coneixement i progrés de les ciències sanitàries a Catalunya i la defensa del patrimoni científic i cultural català en tots els seus àmbits.

Argemí, tercer per l’esquerra, a la Reial Acadèmia de Ciències Mèdiques / CEDIDA

Durant la sessió, Argemí va llegir el discurs Tecnologies de la informació o comunicació i pediatria: experiència de 50 anys i visió actual dels efectes d’internet i les xarxes socials sobre la salut de l’infant i l’adolescent. El sabadellenc és doctor en Medicina per la Universitat de Navarra i catedràtic en Pediatria, la mateixa especialitat que tenia el seu avi, el doctor Josep Argemí Lacoma (1883 – 1944).

Entre els anys 1997 i 2001 va ser el degà de la Facultat de Medicina i Ciències de Salut de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Després, durant nou anys va ser el rector de la institució i, posteriorment, va dirigir l’Institut d’Estudis Superiors de Bioètica de la mateixa universitat.

El doctor Josep Argemí dona un microscopi del 1920 a la Universitat Internacional de Catalunya

Comentaris
To Top