Diners

Busquets posa a subhasta material valorat en diversos milions d’euros

La seu del grup Busquets, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

L’empresa Busquets, nascuda a Sabadell l’any 1921, i que va abaixar la persiana el passat 2022, ha posat a subhasta una gran quantitat de productes (motxilles, estoigs, maletes i complements) amb un valor total que supera els dos milions d’euros.

Hom qui vulgui, a través del portal eactivos, pot arribar a realitzar ofertes en deu subhastes diferents per a motxilles, llibres de comunió, maquinària, mobiliari i eines, així com dissenys d’estampació i enquadernació fins al pròxim 30 de juny. Busquets, ubicada a Sant Quirze, va arribar a exportar articles a 50 països i comptava amb més de 3.000 punts de venda a Espanya i a diversos països europeus (França i Itàlia), així com a Llatinoamèrica, Orient Mitjà i Àsia. L’any 2018 superava els 20 milions d’euros de facturació.

Busquets, que ha tingut una trajectòria de cent anys, va aconseguir sobreviure a la pandèmia i adaptar-se a ella: per això també va incloure en el seu catàleg les mascaretes. Tot això juntament amb llibres, targetes de Nadal, articles de regal, porta fotos, invitacions, paper de regal, adhesius i tota mena de material escolar. La valoració dels lots d’actius varia, essent els carros de les motxilles els de menys valor davant el material escolar, que està a prop del milió d’euros.

Comentaris
To Top