Diners

Alumnes de l’Institut Castellarnau, premiats en innovació i emprenedoria

Davinia Llamas i Magdalena Radu, premiades amb el primer guardó en la categoria d'emprenedoria / CEDIDA

Una vintena d’alumnes de l’Institut Castellarnau han estat guardonats recentment amb el premi Impuls FP Vallès Occidental. Un concurs territorial que busca les millors iniciatives emprenedores i innovadores de l’alumnat dels ensenyaments professionals de Catalunya, on es valora l’emprenedoria, la innovació i l’excel·lència docent.

L’acte, celebrat a l’Institut Castellarnau, va comptar amb la ponència de la xef i emprenedora Nani Moré, qui va voler compartir amb els presents la seva experiència com a emprenedora. En l’actualitat, Moré és la fundadora de l’associació Menjadors Ecològics, dedicada a assessorar menjadors socials en la seva transició cap a una cuina més saludable i sostenible.

Enguany, en la categoria d’innovació, els alumnes sabadellencs van monopolitzar el podi, guanyant el primer, segon i tercer premi, amb un valor total de 600 euros. El jurat va decantar-se per projectes relacionats en el món de la dietètica i en la creació del manual ISO 14001-Energia i ISO 14001-Aigua. En l’apartat d’emprenedoria, els projectes dels alumnes de l’Institut Castellarnau van ser els més valorats, guanyant tots els premis, amb projectes relacionats amb l’aigua i el d’una ciutat sostenible.

/ CEDIDA

Comentaris
To Top