Ciutat

En estat greu un home després d’una caiguda de patinet a Sabadell

Patinet elèctric

Els fets van passar al carrer de Tenerife, a tocar de Can Gambús

Un home ha estat traslladat en estat greu a l’hospital Parc Taulí després de patir aquesta passada nit una caiguda en patinet a Sabadell. El succés va tenir lloc poc després de les 22 hores, al carrer de Tenerife, a l’altura del número 38, a tocar de Can Gambús.

El conductor del patinet, de 52 anys, va ingressar a l’hospital sabadellenc amb pronòstic greu. Fins a la zona es van desplaçar una dotació de Bombers, dues unitats del SEM i una de Policia Municipal.

Accident per caiguda en patinet a #Sabadell, aquesta darrera nit.
1 home va ser atès i traslladat en estat greu a Hospital Parc Taulí,
@parctauli
.
2 unitats terrestres #SEM activades.

Les propostes de Trànsit

La setmana passada, el Servei Català de Trànsit (SCT) va presentar una proposta d’ordenança d’aquests vehicles de mobilitat personal, a tall de guia per als diferents municipis. Entre els punts, s’estableix que l’edat mínima per a circular en patinet elèctric sigui els 16 anys, que l’ús de casc sigui obligatori i que els usuaris d’aquests vehicles de mobilitat personal disposin d’una assegurança de responsabilitat civil contractada.

Aquestes són les principals recomanacions de la proposta d’ordenança de regulació comuna que Trànsit ha elaborat amb l’objectiu d’homogeneïtzar les normatives municipals de Catalunya sobre aquests elements. El document també prohibeix als VMP circular per les voreres, rambles o passejos. A més, els aconsella no transitar en espais d’ús preferent de vianants i respectar els itineraris accessibles.

Comentaris
To Top