Diners

El Fòrum de Tecnologies i Innovació penja el cartell de ‘complet’

La jornada se celebrarà en el Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta / D.S.

Aquest dimecres, el Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta acollirà la X edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació. Un esdeveniment consolidat a la ciutat que neix amb l’objectiu d’impulsar la transferència tecnològica i el networking a través d’una trobada en la qual enguany assistiran 120 professionals de l’R+D+I, entre els quals, empreses, persones emprenedores, centres tecnològics, grups de recerca d’universitats, agents socioeconòmics, etc.

En aquesta edició, en el que l’aforament està complet, la temàtica serà multisectorial i focalitzada en les diferents tecnologies que formen part de la indústria 4.0. La jornada comptarà, també, amb una quinzena d’empreses que participaran en el marketplace, dedicades a la robòtica, IA, tecnologia digital twin i seguretat logística de bateries li-ion, entre altres.

Paral·lelament, s’han programat més d’un centenar de reunions bilaterals. El Fòrum comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i de l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés.

Comentaris
To Top