Ciutat

La nit dels Campions de la Federació Catalana de futbol omple la Fira Sabadell

Imatge espectacular de la Fira Sabadell / Lluís Franco

Un ambient espectacular. La Fira Sabadell s’ha omplert de gom a gom per acollir la Nit dels Campions que organitza la Federació Catalana de futbol a les diferents delegacions amb l’objectiu de premiar els equips amateurs i de la base de futbol i futbol sala en categoria masculina i femenina que han assolit títols durant la passada temporada.

És una jornada molt especial en la qual nens i jugadors amateurs s’ajunten per rebre un merescut reconeixement. Els familiars també són protagonistes durant el lliurament d’una interminable llista dels equips que han guanyat el campionat durant l’exercici 22/23. La felicitat i emoció es barrejaven sobretot en el cas dels més menuts. Un dels reconeixements personals ha estat per Antonio Lou, actual delegat federatiu i expresident de la UE Sabadell Nord durant dotze temporades.

L’acte ha estat encapçalat pel president de la Federació Catalana, el sabadellenc Joan Soteras, i també han assistit l’alcaldessa, Marta Farrés, i la nova regidora d’Esports , Montse González. Per cert, Soteras no podia amagar la seva satisfacció després de la recent sentència del Tribunal Català de l’Esport, que desestimava els recursos d’Àlex Talavera i Juanjo Isern sobre les segones eleccions a la Federació. D’aquesta manera, el dirigent sabadellenc queda definitivament nomenat com a president pel període dels pròxims quatre anys.

FOTOS: LLUÍS FRANCO:

Comentaris
To Top