Ciutat

Ensurt a la plaça Montcortès per un incendi a causa d’un petard

Una dotació de Bombers va haver d’intervenir per apagar les flames

S’acosta la revetlla de Sant Joan i aquests dies ja s’escolten alguns petards a la ciutat. Malgrat que la Policia Municipal ha demanat precaució i control a l’hora de llançar-los, els primers incidents vinculats a la crema d’aquests artefactes ja s’han produït a Sabadell.

Aquest dimecres, a la tarda, es va originar un incendi d’uns matolls a la plaça Montcortès, a Torre-romeu. El foc es va produir a causa dels petards, segons ha apuntat com a principal hipòtesi la Policia Municipal. En total, es van cremar uns 4 m2. A més del Cos, fins al lloc també es va desplaçar una dotació de Bombers, que van apagar les flames.

En les últimes hores, la Policia Municipal de Sabadell ha recordat un seguit de mesures de seguretat per encendre petards.

Comentaris
To Top