Opinió

Celebrem que hi som i sumem

[Alícia Bosch, Presidenta del Centre Metal·lúrgic]

Quan celebrem aniversaris, sovint caiem en tòpics recurrents com el comentari de “ja han passat cinc anys?” Doncs sí, el temps passa molt de pressa, però la realitat és que celebrar aniversaris és millor que no celebrar-los, i ser-hi, sempre millor que no ser-hi. I avui celebrem que tenim un diari local, que sempre és millor que no tenir-ho.

Amb el record que forma part de la ciutat, ha estat sempre el nostre diari, però avui amb una dinàmica diferent, més fresca, des de la imatge, a la seva redacció, radicalment jove i amb una mirada diferent i independent. Certament, des de l’inici d’aquesta etapa, la redacció ha anat teixint complicitats amb el territori i coneixent tots els seus personatges i persones (feina gens fàcil) per acabar establint un diàleg d’informació, opinió i mirada curiosa.

La possibilitat de posar focus al territori, a projectes locals, a empreses i a persones és, al cap i la fi, el que construeix la realitat del nostre país. Que per molts anys el Diari de Sabadell formi part de la ciutat, ja que sempre és millor ser-hi que no ser-hi.

Comentaris
To Top