Ciutat

Complicitat cultural més enllà del paper

[Anna Vidal, presidenta de Joventut de la Faràndula]

Volem expressar el nostre sincer agraïment al Diari de Sabadell per la seva dedicació i suport en la difusió de la nostra trajectòria i incidència. És un honor per a nosaltres veure com les nostres representacions i activitats arriben a un públic més ampli gràcies a l’excel·lent treball periodístic del Diari de Sabadell.

Des de la Joventut de la Faràndula treballem amb passió per preservar i promoure la cultura i els valors del teatre. Amb l’ajuda del Diari de Sabadell, hem estat capaços de visibilitzar encara més la nostra feina per als més menuts de casa.

Agraïm profundament als periodistes, redactors i tot l’equip del Diari de Sabadell la seva professionalitat i suport constant. La vostra cobertura ha permès que la Joventut de la Faràndula arribi a nous públics i continuï creixent any rere any.

Una vegada més, gràcies al Diari de Sabadell, mitjà clau per a la promoció de la cultura i les arts escèniques a Sabadell, i pel suport a la Joventut de la Faràndula en la seva trajectòria i incidència en la vida cultural de la ciutat.

Anna Vidal, presidenta de la Joventut de la Faràndula

Anna Vidal, presidenta de la Joventut de la Faràndula / LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top