Ciutat

Del ‘Moltes gràcies’ a un gran diari

[Josep Mercadé, periodista]

Al despatx de casa tinc emmarcada la portada del Diari de Sabadell del 29 de març del 2018 amb el titular Moltes gràcies gairebé a tota pàgina. És un record dels anys passats al vell diari. Aquella va ser la meva darrera edició. Un petit anunci a peu de pàgina informava els lectors que el diari no sortiria al carrer fins al 10 d’abril.

Ho signava Novapress Edicions, una empresa aleshores jove i desconeguda. Han passat cinc anys i aquella aventura empresarial ha permès a la ciutat tenir un diari modern, implicat en la vida de Sabadell i amb una visió de futur. Dia a dia ens demostra que la premsa local està més viva que mai.

Des del primer moment que van manifestar la seva intenció de tirar endavant amb el diari vaig pensar que seria un èxit. Modestament, vaig ajudar en el que vaig poder. I ara, amb la perspectiva dels primers cinc anys, em satisfà poder comprovar que el projecte no era solament viable, sinó que ha contribuït a millorar el panorama comunicatiu de Catalunya.

Comentaris
To Top