Opinió

El Diari de Sabadell i TUS, trajecte compartit

[Paco López, President TUS]

Des dels inicis de TUS SCCL, el Diari de Sabadell ens ha acompanyat tant en els bons moments com en els dolents de la nostra història com a cooperativa i referent del transport urbà de la ciutat de Sabadell. El Diari ha sigut un referent destacat i ens ha fet costat sempre, traslladant a la ciutadania les nostres millores i actualitzacions.

El Diari ha sigut còmplice de totes les vicissituds de la ciutat i en aquesta nova etapa en què el paper està desapareixent, el Diari ha sabut adaptar-se a les noves tecnologies per continuar sent un model de la comunicació local. És una sort tenir mitjans locals que facin valdre tot allò que es fa a la ciutat i el Diari de Sabadell ho compleix amb escreix.

Una ciutat tan rica en teixit social i activitats necessita mitjans de comunicació que donin visibilitat a aquests esdeveniments, és per tot això que felicito el Diari de Sabadell i li desitjo molts anys més de felicitat i que estigui al nostre costat.

Comentaris
To Top