Opinió

Gràcies per explicar la realitat en català

[Elisabet Palomés, Directora del CNL de Sabadell]

El català als mitjans de comunicació és una peça clau per normalitzar l’ús de la nostra llengua. Pretenem la normalització, és a dir, fer habitual, normal, tranquil i poc excepcional parlar i viure en la nostra llengua, familiar o adquirida, una llengua que volem fraternal, estimada, i que tothom se senti seva.

Per això us volem felicitar en aquest 5è aniversari i també agrair-vos que en engegar el projecte apostéssiu íntegrament pel català, per un català de qualitat, i deixéssiu enrere l’etapa de bilingüisme.

Tan important és això com que us feu ressò de les accions que portem a terme des del CNL de Sabadell i les altres entitats de la ciutat que vetllem pel foment del coneixement i l’ús de la llengua catalana.

Gràcies per normalitzar el que no s’hauria d’agrair, però en temps de retrocessos seria injust no fer-ho.

Comentaris
To Top