Ciutat

En defensa de la premsa de proximitat

[Manuel Navas, president FAVS]

En uns moments en els quals la informació digital s’ha imposat a la premsa escrita, el fet que a la nostra ciutat es continuï apostant per la informació en un mitjà físic (sense descastar el digital com a complementari) com fa el Diari de Sabadell, ha de valorar-se com a fet molt positiu amb vista a mantenir viu el paper que, d’alguna manera, reivindica els orígens iniciats per Gutenberg i que va suposar un punt d’inflexió qualitatiu referent a la informació, que al seu torn va contribuir poderosament en els canvis socials.

No és fàcil competir amb la digitalització de la informació, però l’esforç en el disseny més atractiu del Diari de Sabadell fa que continuï sent un mitjà al qual recórrer per a la informació més pròxima. Avui que la informació/desinformació i fake news campa pels mass media i xarxes socials en mans del poder econòmic amb interessos definits, és clau l’existència de mitjans locals tan objectius com sigui possible com a contrapunt.

Comentaris
To Top