Opinió

Cinc anys de complicitat cultural impulsant les arts per a la infància

[Eulàlia Ribera, Directora de laSala i codirectora del Festival elPetit]

En els darrers cinc anys, el Diari de Sabadell ha estat testimoni de l’esdevenir cultural de la nostra ciutat i, en especial, de laSala. Un centre de creació d’arts per a famílies que té com a missió principal generar espais d’encontre artístic per a la infància i la joventut. En aquest sentit, els mitjans locals han estat aliats indispensables ajudant-nos a connectar amb un públic més ampli, fomentant la interacció i impulsant la cultura familiar a la ciutat.

El Diari de Sabadell és una finestra oberta a la realitat cultural de la ciutat. Un altaveu que contribueix a la projecció d’iniciatives com el Festival elPetit, un esdeveniment únic que reivindica les arts per a la primera infància.

El seu compromís amb la cultura local i el seu interès per donar veu a les iniciatives innovadores fan del Diari de Sabadell un dels suports locals inestimables per a la nostra entitat, una invitació a seguir creixent, explorant i emocionant-nos conjuntament.

Comentaris
To Top