Opinió

Cinc anys de passió per la ciutat

[Eva Abellan, Síndica Municipal de Greuges]

No m’imagino Sabadell sense democràcia ni sense mecanismes per garantir-la, com és la sindicatura municipal de greuges. He tingut la sort de néixer en democràcia i de créixer amb els valors del respecte a totes les persones dins del marc dels drets humans universals.

I tinc la gran sort en aquesta vida de fer un servei públic que, precisament, defensa les persones davant la vulneració dels seus drets. Tampoc m’imagino Sabadell sense llibertat d’expressió i sense uns mitjans de comunicació que la garanteixin, com el Diari de Sabadell.

La nostra ciutat té la gran sort de comptar amb diferents mitjans de comunicació públics i privats que donen veu a les persones i les institucions. I aquests mitjans contribueixen cada dia a enfortir la democràcia, ja que són espais on podem compartir les diferents visions de la nostra ciutat.

Moltíssimes felicitats a totes les persones que feu el Diari cada dia: ens trobem en mil espais diferents de la ciutat i puc dir que sempre treballeu amb professionalitat, amb dedicació i, sobretot amb molt d’amor per Sabadell, i això es nota! Gràcies per ajudar-nos també a nosaltres a estimar una mica més la nostra ciutat. Enhorabona!

Comentaris
To Top