Opinió

Crear un futur més pròsper amb un mitjà influent

[Georgina Bombardó, Directora General ESDi i EATM]

Les nostres felicitacions al Diari de Sabadell pel seu 5è aniversari i en especial a tot l’equip que han format part d’aquest canvi per reposicionar el prestigi d’un mitjà local, però amb influència i compromís global, adequant-se a la transformació digital i evolucionant el seu model de negoci tot ampliant el seu abast.

Les organitzacions de fora de Barcelona sovint tenen més dificultats perquè se les consideri, han de demostrar més intensament el que les fa especials i, alhora, ser viables. Però el que de veritat fa gran un territori és la suma de tots els actius de ciutat que com el DS o ESDi intenten transformar la societat amb una visió innovadora i disruptiva, i en què el seu centre és l’usuari i l’excel·lència.

Des d’ESDi desitgem poder seguir contribuint a generar notícies d’impacte positiu a Sabadell, però sobretot volem poder construir des de la cohesió un territori més visible i rellevant, recordant sempre el nostre passat, però sobretot sent capaços de teixir un futur més pròsper potenciant la indústria i el coneixement, en què es fa imprescindible comptar amb un mitjà de comunicació influent.

Comentaris
To Top