Opinió

No seria el mateix sense el Diari

[Josep Maria Manyosa, president de la Fundació Caixa Sabadell 1859 i de la UES]

Ja fa cinc anys que el rumor que el Diari de Sabadell, el diari de tota la vida, potser tancava, era una trista notícia.

Per sort, aquesta situació es va revertir i actualment tenim un nou Diari de Sabadell, modern, actual, proper, que ens diu en cada exemplar les principals notícies nacionals i internacionals. Però sobretot el seu contingut és essencial per saber què està passant a Sabadell i a la comarca. Tenim un mitjà de comunicació que s’ha sabut adaptar als nous temps. Tenim la publicació impresa, l’edició digital i presència a internet i a les xarxes.

La seva edició ens permet saber què som i què fem i contrastar, llegir editorials i articles d’opinió que ens ajuden a saber i entendre què està passant. No em puc imaginar Sabadell sense el seu diari.

Gràcies a la nova direcció per fer-ho possible. La ciutat de Sabadell no seria el mateix sense el seu diari.

/ LL. FRANCO

Comentaris
To Top