Opinió

La premsa local és molt necessària

[Manel Sabés, Exalcalde St.Quirze, portaveu Consell Consultiu CE Sabadell]

La premsa local és sens dubte la que millor transmet el dia a dia local i del seu entorn, però té poc glamur. Ara bé, quan notícies locals són publicades per mitjans més capitalins, o bé beuen de la informació de la premsa local o sovint erren.

A Sabadell quan es va veure la possibilitat que desaparegués el Diari de Sabadell, va provocar un important nivell d’angoixa, però l’aparició del nou diari, amb format més modern i molts atractius, va il·lusionar la ciutat. Jo era un d’aquests preocupats, atès que la informació del Centre d’Esports Sabadell la trobava al diari, entre altres pocs mitjans locals.

La seva aparició gairebé va coincidir amb la meva jubilació i amb ella la meva gran dedicació a una de les meves passions, el Centre d’Esports Sabadell, i en aquest període sempre he vist molt ben tractada l’activitat esportiva i social del Centre d’Esports i encara més, i personalment m’he sentit exquisidament tractat pels seus redactors esportius. Desitjo molts més quinquennis al Diari!

Comentaris
To Top