Opinió

Cinc anys d’informació local i compromís amb els ciutadans de Sabadell

[Miquel Martí, president de Moventia]

En el cinquè aniversari del Diari de Sabadell, és un moment oportú per reflexionar sobre el paper fonamental que aquest mitjà de comunicació exerceix cada dia al municipi i a la vida dels seus habitants. Al llarg d’aquest lustre, el Diari s’ha convertit en una veu influent i en un referent indispensable per al dia a dia dels sabadellencs. El seu valor radica principalment en el seu enfocament local i en la seva capacitat per donar veu als ciutadans. Ha aconseguit teixir relacions entre els veïns, les empreses locals i les institucions, promovent un diàleg constructiu i una comprensió més gran dels reptes i les oportunitats que enfronta la nostra ciutat. Gràcies també a la seva tasca d’informació i sensibilització, el Diari contribueix al desenvolupament d’iniciatives socials, culturals i esportives que, sens dubte, milloren la qualitat de vida dels sabadellencs.

Així mateix, és un aliat per al comerç local, fomentant el consum responsable i promovent la visibilitat dels negocis i emprenedors de la zona, entre els quals es troba també la nostra companyia. Per tot això, en el meu nom i en el de totes les persones que formem els equips de Moventia, Moventis i Movento, volem donar l’enhorabona al Diari de Sabadell i a tota la seva plantilla de professionals per haver-se convertit en tan poc temps en un exemple de periodisme local i compromès. Felicitats per aquests cinc anys i per tots els èxits que han d’arribar.

/ LL. FRANCO

Comentaris
To Top