Opinió

Diari de Sabadell, una finestra oberta a la ciutat

[Montse Barderi, escriptora]

Sempre m’ha agradat despertar-me al costat d’una finestra, que la llum m’obri els ulls i els sons de la ciutat em despertin. I crec que un diari no és altra cosa que una finestra..

De vegades, aquestes finestres ens informem de paisatges molt llunyans, i com que cap ciutat és una illa, tot ens afecta i el món cada cop és més petit, però mai deixem de necessitar una finestra oberta als barris de la ciutat, oberta a la nostra realitat més propera. Avui, molts diaris d’àmbit nacional tenen una tria de notícies del tipus “vuit notícies per començar el dia ben informat”. Això mai és del tot cert si no va acompanyat de les notícies de casa. Vivim i treballem a Sabadell i tot el que hi passi ens toca molt directament.

Amb el Diari de Sabadell sabem què es fa avui a la ciutat, què opinen els nostres veïns i veïnes, quins projectes es porten a terme, qui és qui, qui fa què, on i com, preguntes típiques del periodisme que el diari ens resol de la manera més directa i propera. Això és el que demanem al nostre diari i volem que ens ho pugueu donar tota la vida i cinc mil anys més.

Montse Barderi

Montse Barderi, escriptora / ACN

Comentaris
To Top