Opinió

DS és sabadellenquisme, conjugat en futur i en català!

[Nani Valero, Portaveu de la Crida]

El Diari de Sabadell forma part de la vida de la ciutat des de fa molts anys. Al llarg del temps, i encara més els darrers cinc anys ha estat capaç d’adaptar-se als nous temps i als nous ritmes comunicatius, a la presència a xarxes, i a experimentar amb nous formats. La responsabilitat de la premsa avui dia i l’impacte social amb què compta obliga a anar més al fons dels comunicats i declaracions. Cal recuperar l’esperit d’investigació i de veu pròpia. D’això a Sabadell en sabem molt pel mestre Xavier Vinader. Valorem com un gran encert l’aposta 100% per la llengua catalana des del 2018, i també l’apropament a entitats. Hi ha molt sabadellenquisme! El Diari de Sabadell s’ha fet gran, creix i alhora es rejoveneix amb un equip humà molt proper. A totes, també al Diari, ens cal afrontar nous reptes, reflectir la diversitat i sobretot combatre la desinformació i el conformisme latent. Com deia Emma Goldman, “l’element més violent a la societat és la ignorància”.

eleccions nani valero

Comentaris
To Top