Opinió

Una manera de compartir

Jordi Molins, president de la Joventut Atlètica Sabadell

(Jordi Molins, president de la Joventut Atlètica Sabadell)

Una ciutat com la nostra, on molts ciutadans tenim un fort sentiment de pertinença a una comunitat on vivim conjuntament experiències comunes, necessita mitjans locals. Jo sempre he començat el Diari de Sabadell per les pàgines d’esports. Primer a veure què diu del meu club, i a continuació dels altres esports. Recordo com de petit (i jove) les cròniques dels dimarts reflectien allò que havíem fet el diumenge. Era un orgull veure’ns mencionats i segurament per la família i els avis el sentiment encara era més intens. Si a més hi havia fotografia, molt millor. Els nois i noies de la JAS l’esperàvem, la gaudíem, i moltes vegades la guardàvem.

Més endavant, la meva necessitat d’informació m’ha portat a interessar-me per totes les seccions, perquè no puc passar sense conèixer l’actualitat de Sabadell a tots els nivells. És per això que agraeixo al Diari la feina que fa i l’encoratjo a seguir en aquesta nova etapa que ens permet una lectura fàcil, molt agradable, i de la que no podem prescindir.

Comentaris
To Top