Opinió

Creixent amb les cròniques del Centre d’Esports Sabadell

Pau Morilla-Giner, president del CE Sabadell

(Pau Morilla-Giner, president del Centre d’Esports Sabadell)

Érem molts els nens que ens quedàvem a dinar al menjador del col·legi Joanot Alisanda. Aquell any 1987 jo m’havia lesionat el genoll, així que em prenia els àpats amb forca calma. Un dilluns vaig veure un diari al capdavant de la llarga taula i, entre curiós i avorrit, el vaig agafar. Era el Diari de Sabadell. Em vaig passar els 15 minuts següents devorant la crònica del partit, a Primera Divisió. No recordo en el resultat, però sí que recordo qui firmava la crònica: Joaquim Fite.

Em va agradar tant reviure el partit a través dels ulls de l’aleshores (i ja mític) cap d’Esports, que a partir d’aleshores llegir la crònica es va convertir en costum setmanal. La rutina va continuar a l’institut Pau Vila el 1994. El cor arlequinat ha continuat bategant lluny de Sabadell per la meva feina, fidel a la versió digital del ja renovat Diari de Sabadell. El Pere Figueras era el meu nou Joaquim Fité. Tinc ben guardada l’edició especial del 27 de juliol, l’ascens a Marbella que vaig viure intensament. I així continuarem. Per molts anys i gràcies per ser-hi sempre!

Comentaris
To Top