Opinió

5 anys d’innovació i qualitat periodística local

[Ramon Alberich, president de la Cambra de Comerç de Sabadell]

Liderar i transformar el mitjà de comunicació independent, més representatiu i amb més història de la ciutat, no era un repte senzill. En només cinc anys, però, heu demostrat abastament que una comunicació local de qualitat és possible. Un canvi d’imatge, d’enfocament, de tractament de la informació i d’anàlisi de la realitat municipal, ho avalen.

Aquests anys no han estat cinc anys qualsevol, la pandèmia de la COVID i la crisi econòmica i energètica no ens ho han posat fàcil, però el mitjà no se n’ha ressentit i ha seguit fent costat a la ciutadania, les entitats i les empreses, oferint una informació de proximitat, elaborada i amb tot el rigor i compromís.

Una ciutat com Sabadell es mereix un mitjà de comunicació com el Diari de Sabadell, que segueixi posant negre sobre blanc totes aquelles informacions i qüestions que ens ocupen i preocupen i que fan ciutat i, sobretot, donant veu a tots els que en formem part i ens estimem Sabadell!

PER MOLTS ANYS!!!

/ LL. FRANCO

Comentaris
To Top