Ciutat

FOTOS | Sabadell gaudeix amb la revetlla de Sant Joan

revetlla sant joan

Arreu de la ciutat els sabadellencs van omplir els carrers per viure la revetlla de Sant Joan

Pare i fill encenent un petard / David Chao

La revetlla de Sant Joan és una de les més màgiques de l’any. A la ciutat, grans i petits surten carrers i places per celebrar-lo. Els barris s’omplen de fogueres i el cel s’il·lumina amb el color de coets. Enguany no ha estat diferent. I és que els sabadellencs tenien moltes ganes de començar l’estiu com marca la tradició.

De nord a sud, la revetlla ha deixat imatges festives pel record. Hi ha qui va anar a dormir d’hora i qui just hi ha anat de bon matí. Qui va sopar amb família i qui ho va fer amb amics. I també, com no podia ser d’altra manera, qui va gastar tots els petards i qui en va guardar alguns per la revetlla de Sant Pere. Vosaltres quin Sant Joan vau viure?

Fotos David Chao i Víctor Castillo

revetlla sant joan

revetlla sant joan

revetlla sant joan

revetlla sant joan

revetlla sant joan

revetlla sant joan

revetlla sant joan

revetlla sant joan

revetlla sant joan

revetlla sant joan

Comentaris
To Top